Tilbake
Sandra Jensen
Sandra Jensen
Bjørn Opsahl
Skriv ut

Et møte med musikeren Alex Møklebust

Lærerveiledning

2 timer per klasse. Det blir gjort to bolker hver dag, èn rett før storefri og èn etter.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Sande kommune (Vestfold)
  • Kunstnere/grupper: Alex Møklebust

Om kunstner / utøver / gruppe

Elevene får møte musikeren Alex Møklebust. Han holder et foredrag om det å være musiker, det å jobbe med seg selv for å nå de målene man setter seg, imagebygging etc. Han svarer også på spørsmål som elevene har, så det er fint om de har forberedt seg på spørsmål som skal stilles.

Alex er fra Tønsberg og  er blant annet vokalist i det norske rock/metal bandet Seigmenn.  I løpet av 1990-tallet kom Seigmenn til å være fremtredende på den norske rockescenen og fikk etter flere konserter i utlandet også et navn der.

Han er også vokalist i Zeromancer.
I 2000 utgav Zeromancer sitt først album, Clone Your Lover. Tittelsporet ble en slager på mange klubber. Albumet vant også prisen som den beste nykommeren i 2000 under de tysk Alternative Music Awards.

Seigmen ga i 2015 ut sin første plate på 18 år - albumet "Enola". De ga også ut en bok om bandet og gjør konserter.

Alex jobber som musikk produsent. Drev studio Room 13 i Oslo i mange år. Produsert bla band som Gåte, Seigmen, Zeromancer, Ljungblut, Mhoo m.m. Er også personen bak musikken til Tine Kulturmelk reklamen. Spellemannprisen for både artist og produsent.

Underviser også som lærer på Høgskolen NISS i Oslo og har reist mye rundt i Norge og holdt kurs for Gramart, By:Larm mm.