Tilbake
Skriv ut

James Bond - GoldenEye

 «James Bond» en forestilling produsert av teaterkompaniet Feil Teater.


 «James Bond» er en scenisk adapsjon av den ikoniske filmen Goldeneye. Forestillingen er laget i stilen tegneserieteater - en leken og actionfylt uttrykksform som harselerer med filmens verden. Dette er en forestilling fullspekket av humor, parodiske karakterer og kjente referanser. De fem skuespillerne har ikke med seg noen kostymer eller kulisser på scenen - alt fra motorsykler til pinballmaskiner levendegjøres kun via aktørenes kropper. Og når de i tillegg skal spille ut en to timer lang film på bare 20 minutter blir det klart at dette er en forestilling med et forrykende tempo.

8-trinn i Holmestrand og Larvik får i tillegg workshop i etterkant av forestillingen. Det bes om at det holdes av 2 rom til workshop, slik at klassene kan deles opp i mindre grupper. Gjerne gymsal, aula, treningsrom eller andre store rom som egner seg for bevegelse og lek. 

Lærerveiledning

Det er viktig at lærerne er tilstede både under forestillingen og workshopen. I etterkant av besøket kan elevene reflektere fritt rundt hva de har sett og opplevd via http://www.mittiris.com/reflekter/ hvis de ønsker det.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Feil Teater ble etablert i 2016, og turnerer årlig med DKS. Kompaniet har tidligere hatt forestillinger på veien i følgende fylker: Trøndelag, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Akershus, Vestfold. I 2019/2020 er Feil Teater på DKS-turné med forestillingene Alice i Eventyrland, James Bond, Rett under nesa på oss og De kaller meg Påsan, en familieforestilling laget i samarbeid med Teater Innlandet. Dette skoleåret vil kompaniet også besøke Oslo og Telemark. I juli 2019 hadde Feil Teater premiere på familieforestillingen “Jorda rundt på 80 dager” som ble spilt ukentlig på SALT i Oslo i løpet av sommeren.